És el Sant dia de la publicitat. El patró de l’ofici i, per tant, un dia que celebrem els que fem publicitat i comunicació.

La idea de celebrar Sant Publicito sorgeix als anys 90 per reivindicar una professió que sovint té mala premsa. En realitat va ser l’agència Bassat Ogilvy & Mather qui va inventar, en to d’humor, aquest sant patró. Des de fa uns anys a Publicito li ha sortit una companya, Santa Publicita, per donar major visibilitat a les dones que formen part de la professió. Per tant, com us podeu imaginar, a The Pericas som molt de Santa Publicita.

I per què avui? El 25 de gener és el dia de Sant Pau, l’apòstol que va predicar amb més fervor. Però hi ha qui ho celebra el dia 29 de gener, ja que segons el conveni dels publicistes cal celebrar-ho l’últim divendres de gener. Però nosaltres som més de celebrar-ho quan toca… El divendres serà un altre dia.

I com a homenatge als nostres patrons i als nostres sants clients, us deixem un petit recull de peces publicitàries que hem fet al llarg de més de 20 anys d’història a ThePericas. Visca Santa Publicita!