Com afecten els darrers canvis de Google Search a les marques?

Google Search és el rei de les cerques. Milions de persones a tot el món recorren a aquesta eina de cerca cada dia per a tot tipus de consultes. Els usuaris demanen cada vagada més rapidesa i això obliga a millorar constantment els mecanismes de cerca. Aquesta constant evolució repercuteix als anunciants i a les empreses de comunicació de manera directa: estar al dia es una feina diaria i constant.

Les innovacions en Intel·ligència Artificial permeten cerques més complexes amb resultats més ràpids i eficients. De mitjana, les cerques complexes necessiten 8 accions per arribar a la solució.  Els especialistes en marketing hem d’estar atents a aquests canvis i posar-los el servei dels nostres clients per a poder connectar consumidors i marques de manera cada cop més eficient.

El MUM

Aquest any Google Search ha aplicat el model unificat de multitasca (Multitask Unified Model o MUM).  Aquest canvi ha suposat una millora substancial a les cerques gràcies a la Intel·ligència Artificial. Soda o refresc; jersey o suéter; futbol europeu o americà. Quantes coses tenen noms diferents segons l’idioma o la zona de cada país? A vegades depèn de les tendències, les modes o dels matisos culturals. El MUM aplica la transferència de coneixement entre idiomes i permet, per exemple, identificar més de 800 variants de noms de vacunes en més de 50 idiomes en qüestió de segons. Aquest model de Google, a més, permet entendre la informació procedent de diferents formats a la vegada, com a text, imatge i vídeo.

Avanços com el MUM brinden als consumidors noves formes de cercar i ens ajuden a entendre millor les tasques i les preguntes complexes.

Comunicacions més àgils i automatitzades

Aquestes noves funcions suposen noves formes de cercar i avançar en el descobriment i l’exploració de temes importants per els consumidors. Les empreses han d’adoptar estratègies de marketing dinàmiques que els permetin aparèixer a les cerques en tots els moments importants. Per això hem de crear més contingut de qualitat, com fa temps que reivindiquem a ThePericas. Aquestes noves estratègies, a més de prioritzar els continguts, han d’automatitzar les seves comunicacions per aconseguir interaccions més ràpides i eficients. Eines que abans estaven reservades a grans corporacions i que ara estan a l’abast de les pimes.

Solucions al nou paradigma

A ThePericas oferim solucions optimitzades que permeten connectar marques i usuaris de manera ràpida i eficient amb la mínima inversió. Solucions que portem temps implementant a través de storytellings, movietellings, promocions online o, més recentment, assistents virtuals per a web.

Si vols implementar noves tècniques de comunicació a la teva empresa, contacta amb nosaltres.